Intuitiv zoneterapi 

        Zoneterapi anvendes forebyggende og som afhjælpning af mange gener /sygdomme

ZoneterapiHvad gør zoneterapi

Zoneterapi igangsætter kroppens egne selvhelbredende kræfter og hjælper derved med til at genoprette balance og ligevægt i kroppen. Impulser i nervesystemet øges, kredsløbet og immunforsvaret styrkes, og lymfe- og affaldsstoffer
drænes væk.  Derfor er zoneterapi, så velegnet til de fleste tilstande og symptomer. Terapien hjælper til at vedligeholde et godt helbred og kan anvendes til både akutte og kroniske sygdomme samt smertetilstande. Afhængig af hvordan og hvornår symptomet er opstået, kan der både arbejdes forebyggende, behandlende og lindrende. Kroniske sygdomstilstande er selvsagt noget mere behandlingskrævende end akutte tilstande.

Hvordan foregår behandlingen

ZoneterapiBehandlingen foregår primært ved tryk og blid massage af fødder og underben. Du ligger – eller halvt sidder – fuldt påklædt (bortset fra fødderne) med et tæppe over dig. 

Zoneterapi kan gøre ondt, men min tilgang, er at trykket tilpasses den enkelte, så muskler ikke spænder op, men at der tværtimod gives plads til forløsning og dermed flow igen.
Oftest vil en behandling hos mig være med glidende blide bevægelser, da min erfaring har vist, at det blide tryk har størst effekt.

Jeg arbejder intuitivt ud fra den klassiske zoneterapi med enkelte nerver-refleks zoner, akupunkturpunkter  samt One Point Reflexology (*se evt. nedenfor). Behandlingen foregår som udgangspunkt i stilhed, medmindre du har behov for andet.
Da zoneterapi sætter gang i udrensningsprocesser, kan du hjælpe udskillelse af affaldsstoffer på vej, ved at sørge for, at drikke rigeligt med vand eller urte-the efter behandlingen.

Hvilke reaktioner kan du forvente

Zoneterapi

Det er meget forskelligt om – og hvilke reaktioner, der opstår efter zoneterapi.
Nogle oplever blot en fantastisk følelse af velvære. Andre får reaktioner i form af øget energi – eller omvendt mærkes en afslappet træthedsfølelse. Udskillelse af affaldsstoffer kan give sig udslag i hyppigere toiletbesøg, eller via sekret gennem næse og svælg m.m.
Gamle traumer og symptomer kan blusse op, eller nuværende symptomer forværres – det kan f.eks. opleves ved eksemer – inden bedring opnås.
Man kan ikke sige noget generelt om, hvor hurtigt du kan forvente bedring eller hvor mange behandlinger, der er behov for. Det handler om dig og din krop – ubalancens karakter, samt hvor længe generne har været der. Jo hurtigere en skade/sygdom behandles, desto færre behandlinger vil der være behov for.

Hvad kan behandles

Jeg har gode resultater i forbindelse med pollenallergi. Både med opstart før – og i sæsonen. Forslag er 1- 2 behandlinger pr. uge til bedring opnås. Efterfølgende efter behov.

Men ellers er der næsten ingen tilstand, hvor det ikke giver mening at behandle med zoneterapi.
F.eks.: Forkølelse, fordøjelsesproblemer, bihulebetændelse, øreproblemer, blærebetændelse, hormonelle ubalancer, stress, depression, smerter i bevægeapparatet (eks. nakke, skuldre, ryg, hofte, knæ, iskias) m.m.

En zoneterapi behandling med 60 minutter på briksen koster kr. 525,- . Der afsættes herudover 15 min. til, “at komme ind- og ud af døren”, betaling og evt. ny tidsbestilling.

I forbindelse med zoneterapi kan du tilvælge anden behandling f.eks. 10 min. fod- & underbensmassage kr. 150,- 

One Point Reflexology

En holistisk behandlingsmetode med udgangspunkt i zoneterapi og 5-elements teorien. Behandlingen gives intuitivt, i stilhed med nærvær – undertiden healing – og blide bevægelser. Antallet af behandlede zoner er færre end ved traditionel zoneterapi, men til gengæld får den enkelte zone mere opmærksomhed.

Hvis der åbnes for det – og det ønskes – kan vi tale om, at mange ubalancer/sygdomme starter i sindet. Dette kan åbne for forståelse af sammenhænge og give mulighed for, behandling på flere planer.
For balance af sindet kan evt. suppleres med Bach Blomster remedier.

Journal

Bemærk, at jeg i forbindelse med zoneterapi behandling fører journal. Jeg har selvfølgelig fuld tavshedspligt.
At føre journal har flere formål. Det er bl.a. et krav for, at kunne tilbyde dig momsfri behandling, men lige så vigtigt for, at sikre dig den bedste behandling. At jeg i videst mulig omfang danner mig et overblik over din situation. Livsstil, traumer, operationer, medicin brug, allergi m.m.
Du vil derudover blive bedt om, at oplyse dit navn, adresse og fødselsdato.