Bach Blomster dråber

Bach blomster remedier (BBR) er homøopatisk dråber udviklet af lægen Edward Bach. BBR er kendt verden over, men er særlig kendt i engelsk og tysktalende lande. Mange kender og anvender Bach nødhjælpsdråber, men systemet består af i alt 39 homøopatiske blomster essenser.

Dråberne anvendes til at bevare og genvinde psykisk balance i hverdagen. Dvs. dråberne arbejder med vores følelser – og hjælper med, at transformere negative emotioner til et mere positivt syn på livet.

Man kan selv arbejde med dråberne. Udvælge et eller flere remedier og tage dem efter anvisningen. Kan købes i enhver helsekostforretning.

Man kan også få en behandler (f.eks. mig) til, at blande en 30 ml. flaske som kan anvendes til behandling i 2-3 uger. Fordelen er, at man man blande op til 7 remedier i samme flaske. Der tilsætte brandy eller æbleeddike for holdbarhedens skyld og fyldes op med vand for resten.
Der tages 4 dråber af denne flaske mindst 4 gange om dagen.


En behandlingsflaske med op til 7 remedier efter eget valg kr. 200,-

Jeg vejleder gerne i valg af remedier (eks. 30 min) kr. 300,-

Bemærk dog, at jeg ikke er Bachterapeut. Jeg har taget 2 ud af de 3 moduler som den samlede uddannelse består af.

Eks. på remedier:
Abeblomst (Mimulus) som anvendes til frygt /angst af kendt årsag. F.eks. frygt for sygdom, tandlægebesøg, div. fobier, præstation, eksamen osv. Remediet hjælper til mere ro og mod.

Bæverasp/Aspen for ængstelse og utryghed (bange af ukendt årsag). Remediet giver en følelse af tryghed og indre ro

Rød Hestekastanie/Red chestnut: Anvendes i tilfælde hvor man er usædvanlig bekymret for sine kære. Giver tillid og sætter frygten i perspektiv.

Valnød/Walnut hjælper til, at vi kan vænne os til alle former for forandring. Beskytter os mod påvirkning fra negativ stemning. Også god til sensitive både børn og voksne til nemmere, at blive “i sig selv”.

Oliventræ/oliven. Anvendes ved reel træthed og udmattelse. Hjæper med vitalitet og indre regeneration.

Dette er bare et lille udpluk af remedierne og hvad de kan.