+45 61 71 68 20

Om mig

Mit navn er Pia Heinricy og jeg driver Fodklinikken PH fra mit hjem i Strøby Egede.Pia Heinricy Fodklinikken PH

Jeg er Statsautoriseret fodterapeut, uddannet fra Fodterapeutskolen i København (juli 2015), hvor jeg også har været tilknyttet som censor.
I 1997 blev jeg færdig som Zoneterapeut fra FDZ skolen i Køge og i 2002 som ALT-terapeut fra Stanley Rosenberg Institut. Derudover er jeg healer, Stressless Massage terapeut og har kurser i bindevæv- og afspændingsmassage.

I 2020 har jeg – hos Susanne Løfgren – suppleret med One Point Relexology (holistisk zoneterapi) samt Bach Blomster-remedier trin 1+2.

Jeg er spirituel interesseret, men det er ikke noget jeg “skilter” med i klinikken, medmindre du selv inviterer til dette.

Ud over at tilbyde behandlinger, afholder jeg workshops for mine fodterapeut-kollegaer i fod-og underben massage.

Efter mange år i den Finansielle sektor valgte jeg i 2013 at opsige mit job, for at følge mit hjerte – at arbejde med mennesker, krop og sundhed.
Jeg forsøger at leve sundt uden at blive fanatisk og dyrker bl.a. Pilates og Yoga. Jeg oplever, at disse motions-former – sammen med mine uddannelser – giver mig en god indsigt og forståelse for krop og bevægelse.

Min interesse for fødder er ikke blevet mindre af, at jeg har oplevet problemer på egen krop. Jeg er platfodet, og i mine yngre år gik jeg en del i fodtøj med høje hæle og tillige lidt for smalt til min fod. Træsko var jeg også glad for (ja det var moderne dengang). Det – sammen med at jeg senere dyrkede en del belastende motion (løb, zumba, stepbænk) – har formentlig medvirket til, at jeg i 2012 fik Fascitis Plantaris (irritation i svangsenen) med samme symptomer som hælsporer.

Når folk kommer til mig med smerter, ved jeg lige præcis, hvor ondt det kan gøre, men også at der er hjælp at hente – specielt hvis man er indstillet på at gøre en indsats.

Efter i 1½ år at have praktiseret fod- og zoneterapi i klinikker i hhv. Faxe og Borup, samt lavet indlægssåler i Snowfun i Roskilde – giver det mig nu en fantastisk glæde, at jeg siden 2017 har kunne drive min helt egen klinik i Strøby Egede.