+45 61 71 68 20

Indlæg

IndlægAt fremstille individuelle indlæg er en af fodterapeutens specialer.

Fejlstilling af fodens knogler (bl.a. platfod, hulfod, nedfalden forfod) bevirker at gangafviklingen bliver uhensigtsmæssig. At muskler og sener ikke kan arbejde optimalt. Det kan give træthed/ømhed/smerter i både fødder og krop. På sigt udvikles slidgigt og ofte ses hårdhudsdannelse, som kan føre til ligtorne.
Ved et korrigerende og dynamisk indlæg genoprettes fodens stilling bedst muligt. Gangafviklingen bedres, hvorved gener og belastninger mindskes.

Efter at have afprøvet forskellige fremstillingsmetoder har jeg valgt primært at arbejde med Podiatech systemet. Sålen opvarmes og formes efter din fod (når fodens stilling er så optimal som mulig).

SålerSelve sålens udformning gør, at den er dynamisk. Det bevirker, at samtidig med at foden hindres i at blive presset til yderstilling, påvirkes muskler og sener til at arbejde hensigtsmæssigt igen.

En forundersøgelse (kr. 400,-) til indlægssåler indeholder en grundig undersøgelse af dine fødder, med bl.a. vurdering af fejlstillinger, fodleddenes mobilitet (led-test), en kort ganganalyse samt vurdering af / vejledning i fodtøj til indlæg.
Medbring gerne flere par sko, du tænker kan være velegnet til indlæg.

Et par Dynamiske Podiatech indlæg incl. forundersøgelse kr. 1.400,-

Ved samtidigt køb af flere par indlæg koster efterfølgende par kr. 600,- (ex. 2 par kr. 2000,-)