+45 61 71 68 20

Massage af fod & underben

Tilbydes både som behandling og som workshop for dig som selv er behandler.

(Som behandling, tilbydes det dog kun i forbindelse med anden behandling)  

Fodmassage

I forbindelse med en anden behandling kan du tilvælge  en dejlig massage af fod- og underben. Ud over ren velvære bevirker det bl.a., at muskler og væv løsnes og blodgennemstrømningen øges (påvirker både lymfesystem og kredsløb). Derfor også fantastisk i forhold til hævede ankler og underben.

Anbefales også diabetikere, da vævet pga. sygdommen kan blive hårdt og fast.

Behandlingstid ca. 10-15 min. kr. 150,-

Workshop
Er du selv behandler og kunne du tænke dig, at kunne tilbyde en professionel og særdeles effektfuld fod- og underbensmassage er du meget velkommen til, at kontakte mig.

Massagen er opbygget, så det føles som wellness for klienten, men da den også indeholder mange zoneterapi og akupunktur punkter er det en lille behandling i sig selv.
Massagen kan let tilpasses i forhold til tid, den enkelte klients behov og til dig som behandler.

Jeg har tilbudt disse workshop siden 2017 til mine fodterapeut kollegaer. I starten for 4 deltagere og under Corona for 2 deltagere. Med 2-4 deltagere varer workshoppen ca. 3 – 3½ time og er meget intensiv.
Jeg tilbyder nu workshops for hhv. 1, 2, 4 eller 6. deltagere (3 og 5 deltagere er ikke så hensigtsmæssige ifht. at skulle øve på hinanden)

Så ønsker du undervisning kun for dig, er dette nu også muligt. Workshop v/ kun en person varer ca. 2 timer og koster kr. 1500,-. Fra 2 -6 personer koster det kr. 1.000,- pr. deltager. 2-personers workshop varer ca. 3 timer. 4-personers workshop 3½- 4 timer og 6 personer workshop ca. 5 timer (+ evt. ½ times pause).