Healing

Energetic Transformation Intuitiv healing (ETIH)

Direkte oversat betyder Energetic Transformation – energetiske forandringer – og det er lige præcis det denne behandling gør. Går ind og ændrer energien i og omkring dig.

 Da alt er energi, er alt også muligt med denne behandling. Afbalancering af chakras, slippe smerter i kroppen, negative overbevisninger m.m.

ETIH-energien er en af ”Den nye tids energier”. Den er legende og let og kan bl.a. hjælpe dig med at give slip på alt -du er klar og villig til.  Både det du er bevidst om – og det du er ubevidst om.

Jeg (behandleren) følger energien af, hvad kroppen beder om. Arbejde ud fra bevidstheden om, hvor det er muligt at åbne og ændre.  Der følges ikke nogle bestemte teknikker – blot intuition, bevidsthed og kroppens signaler.

Fjernhealing: Jeg oplever at fjernhealinger mindst lige så stærk som den fysiske behandling, så det er primært det jeg tilbyder – 15-20 min. op til ca. 30 min. (kr. 200 – kr. 300,-).

 Vi taler sammen og aftaler et tidspunkt. Alt du skal gøre er, at sætte eller lægge dig godt til rette og sige ja tak til healingen. Efter behandlingen sender jeg en sms, så du ved at behandlingen er afsluttet. Har du lyst, kan vi efterfølgende tale sammen – om hvordan du har oplevet healingen.  

Ønsker du at modtage healing her i min klinik (Fodklinikkenph.dk), tilbyder jeg 20 min. behandling for kr. 350,- eller i kombination med anden behandling – eks. zoneterapi i alt behandlingstid 65 min. kr. 650,-).

En healing kan også være et fantastisk supplement til en Akasha clearing. Jeg søger altid den bedst mulige vejleding for klienten i arkivet – og spørger derfor også i den enkelte session, om klienten vil have gavn af ETIH-healing.