Fodpleje og Fodtjek

Bemærk: Jeg er er uddannet på Fodterapeutskolen i København i 2015 og har været Statsautoriseret fodterapeut frem til udgangen af marts 2022. Pga. slidgigt og dermed behov for færre fodbehandlinger har jeg nu valgt, at deponere min statsautorisation (foreløbig ½ år). Jeg fortsætter som fodplejer (Trods min uddannelse må jeg ikke anvende titlen “Fodterapeut”, når jeg ikke har min autorisation)

Konsultation – Fodtjek  (varighed op til 30 min. kr. 350,-)

En konsultation kan anvendes efter dit behov. Det kan være en generel snak om din fødder, en gennemgang af fodøvelser eller andet.

Et fodtjek er en vurdering af dine fødders tilstand samt råd & vejledning.
Hud og negle ses efter for tryk, eller om de på anden måde er udfordret.
Tæernes stilling og fodens fodbuer vurderes for evt. fejlstillinger. Et fodtjek giver dig indblik i, om du og dine fødder har specielle udfordringer, og hvad en professionel behandler kan tilbyde dig.

Vejledning er afstemt efter dine behov, og hvilke udfordringer undersøgelsen viser. En vejledning kan også involvere en snak om fodtøj, indlæg, fodcreme m.m.

Vejledning har til formål at forebygge og/ eller afhjælpe problemer samt bedre og vedligeholde fodens funktion og sundhed.

Salg af produkter primært til fod- og negle pleje
(se mere under faneblad “Produkter”)

 

Fodbehandling. Tilbydes desværre IKKE nye klienter

De fleste bliver overrasket over hvor, dejligt de har det efter en fodbehandling.
En fodterapeutisk behandling kan vælges, når du blot har lyst til velvære i hverdagen, og ønsker at forebygge gener. Det kan også være, at du har større udfordringer – eller at du bare ikke kan nå dine fødder.

Sammen finder vi frem til, hvad dine behov og ønsker er.

Dine negle bliver klippet, tilrettet og oprenset. Har du problemer med neglene, behandles de, så de får så normal tykkelse og form som muligt. Evt. hård hud, ligtorne og hælrevner beskæres/fjernes. Behandlingen afsluttes med creme, der passer til din hud.
En naturlig del af behandlingen er vejledning i f.eks. fodpleje, fodtøj eller fodøvelser.
Har du tilvalgt andre behandlinger, fortsætter vi med dette i forlængelse af fodterapien.