ALT-ansigtsløfteteknik

Denne behandlingsform tilbyder jeg IKKE længere i sin reneste form. Jeg vælger alligevel, at lade beskrivelsen stå, idet jeg i flere af mine andre behandlinger anvender teknikker og viden fra denne uddannelse.
————————————

Beskrivelse af den oprindelige behandling:
Efter en times afslappende, meget blid og behagelig ansigtsmassage vil du opleve, hvor effektive ALT-behandlinger kan være.
I behandlingen påvirkes mange akupunktur- og trigger-punkter hvorved du opnår en gavnlig effekt på hele kroppen. Du vil både se resultatet i ansigtet samt føle velbehag i hele kroppen.

ansigtsbehandlingUnder behandlingen ligger du på ryggen med et tæppe over dig.
Ved hjælp af fjerlette og præcise fingertryk (træk og drej) frigøres ansigt, hoved, hals, nakke og skuldre for spændinger. Der opnås øget cirkulation af næring og ilt – og affaldsstoffer ledes væk.
Huden bliver mere elastisk og får en levende og sundere udstråling.

Specifikke symptomer / problemstillinger

Jeg anvender ofte del-elementer af ALT-teknikken i mine behandlinger. Det går fint i spænd med f.eks. zoneterapi eller Stressless massagen.

F.eks. ved spændinger i kæbe eller skulderområde, er det meget effektivt at bruge trigger-punkter på de berørte muskelgrupper.

Et ALT-forløb består af 6 individuelle behandlinger.

En enkelt ALT-behandling kan sagtens stå alene, men det bedste udbytte opnås, når du vælger et forløb med alle 6 behandlinger.

Selv om den enkelte behandling har sit eget fokusområde, vil du alligevel opleve, at der er ”nået hele vejen rundt”.

1. behandling – her er det selve huden der løsnes/afspændes.
Skuldre løsnes mens du sidder eller ligger på maven på briksen. Behandling af ansigt, hoved, hals og nakke foregår liggende på ryggen.
2. behandling – her går vi dybere og løsner muskler, specielt omkring pande, hårområde og øjne.
3. og 4. behandling – her er fokus på området omkring øjne, næse, kinder, mund og hage. For at løsne spændinger i specielt kæben, behandles musklerne også indefra via munden (af hensyn til hygiejne anvendes naturligvis fingertutter eller handsker).
5. behandling – her er fokus på det øverste stykke af ryggen, skuldre, nakke og hals.
6. behandling – minder om 1. behandling, men koncentreret på områder der evt. kræver lidt ekstra.

ALT ansigtsbehandlingAlle 6 behandlinger er meget behagelige og virker afspændende på hele centralnervesystemet. Der sættes gang i biologiske processer og det er vigtigt at sætte mindst et par timer af til ren afslapning efterfølgende.
Du og dit ansigt skal have tid til at mærke, hvordan det er ikke at være anspændt.
Hvis ikke kroppen får den nødvendige ro og opmærksomhed, vil spændingerne typisk komme igen med det samme.